0

Ж естока трагедия разтърси Сърбия! Млада двойка сектанти сложи край на живота си, скачайки от най-високата сграда в град Нови сад, като преди това уби невръстните си деца в къща Петроварадин.  

Двойката се е самоубила, след като се изкачила до последния етаж на висок панелен блок, счупила е стъклената врата към тавана на кооперацията и се е хвърлила отгоре. Пристигналите на място медици само са констатирали смъртта им

В момента се извършва аутопсия на телцата на малчуганите на 1 и 3 годинки, но по първоначални данни те са жертви на насилие. Те са открити мъртви в апартамент в многофамилна къща.  

Последните разкрития на сръбската полиция са смразяващи. Стените на семейната къща са били изрисувани с египетски символи, като разследващите подозират, че двойката е членувала в секта, известна като “Девети кръг на Сатаната”

Към този момент се изясняват мотивите, довели до ужасната трагедия. Районът около къщата е отцепен от силите на реда, а по цялата улица цари пълен мрак и зловеща тишина. 

Съседи на младата семейна двойка, която вчера скочи от пасианс в Нови Сад и чиито деца бяха открити мъртви в апартамента, в който живееха в Петроварадин, са шокирани от самоубийството на двама младежи и престъпленията, за които се подозират, че са извършили срещу техните деца.