0

Б ургаският рецидивист Красимир Каранлиев е арестуван за анонимните сигнали за бомба на Летище-Бургас, съобщи "Флагман". Той бил издирен от полицията светкавично и зрелищно задържан на самото летище, очевидно отишъл да провери дали измисления от него Юсуф Макариополски е свършил, каквото трябва – да блокира полетите от аеропорта и да създаде паника.

Красимир бил тръшнат по очи и закопчан с белезници пред десетки пътници, като вече бил толкова пропаднал, че станал скитник, твърди още "Флагман".

Флагман

Той имал богато криминално досие, арестуван бил за всякакви изцепки, сред които притежание на дрога,  кокошкарски кражби, насилие над собствената му майка, вендета срещу съседите му в бл. 15 в ж. к. „Изгрев“, заплахи за убийство над бившата му жена.

При един от своите изблици Красимир бил разлепил собствения си некролог из Бургас. Следващ път той запалил стая в апартамента си и гледал с наслада как се разразява пожарът. Съседите му в ж. к. „Изгрев“ буквално вдигнали ръце от него, подавали множество сигнали за тормоз, който упражнявал той над тях, съобщава също така "Флагман". В момента се оказвало, че Красимир води скитнически начин на живот и тотално бил изтрещял.

След като бил арестуван в петък за мнимите сигнали за бомба, по случая било образувано досъдебно производство. Очаквало се Красимир да получи обвинение.