0

18-годишен младеж с „Фолксваген“ помете 42-годишен пешеходец, който по-късно е починал. Трагичният инцидент е станал в неделя около 21 часа на бул. „България“.

На мястото са пристигнали екипи на полицията, които отцепили района и извършили оглед. Водачът на „Фолксваген“-а е задържан за 24 часа.Екип на пожарната служба в Кърджали осветявал мястото на катастрофата до приключване на огледа, а след това почистил платното за движение. Образувано е досъдебно производство.

34-годишен моторист пострадал при пътно произшествие около 18 часа на 27 март в Кърджали. На кръговото кръстовище между бул.“Беломорски“ и ул.“Джебелска“ той бил блъснат от лек автомобил „Тойота“, управляван от 23-годишна. Мотоциклетистът е със счупен крак. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършила оглед. Образувано е досъдебно производство.

На 26 март около 19,15 часа в село Бенковски 19-годишен с „БМВ“ излязъл извън пътното платно, блъснал се в метален стълб, а след това в паркиран „Фолксваген“. Няма пострадали. Катастрофата е обработена по административен ред с акт по ЗДвП.