0

23-годишната руска моделка Грета Ведлер е открита мъртва в куфар, съобщи Fox News.

Момичето изчезна преди година. Тогава тя се изказа срещу руския президент Владимир Путин. В пост в социалната мрежа тя го нарече „психопат“. Връзка между двете събития обаче няма.

„Мога само да предположа, че според мен в него се вижда ясна психопатия или социопатия. За психопатите е важно постоянно да изпитват усещане за пълнота и острота на живота, така че те обичат риска, интензивните преживявания, интензивната комуникация, интензивната дейност - интензивен и динамичен живот", написала тя.

„Бившето гадже на Ведлер Дмитрий Коровин, на 23 години, вече призна, че я е удушил до смърт, преди да я закара на 300 мили до Липецка област и да изостави тялото в багажника на кола“, съобщава Daily Star.

По информация на изданието момчето заявило пред властите, че е спало в хотелска стая три нощи с мъртвото й тяло, което е било натъпкано в току-що купен куфар. След това мъжът оставил тялото й в багажника за една година, но продължил да публикува в страниците й в социалните мрежи, за да изглежда, че тя все още е жива.