ОТ КУХНЯТА НА ЙОЛИ: Сладки рецепти за ценители. Изумете близките си с домашно приготвен лимонов пай-брюле
РЕЦЕПТИ ЗА ЦЕНИТЕЛИ: С тестото се обичат. Оближете пръсти с бутерки със сирене и кашкавал, не забравяйте да добавите и спанак Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Шест рецепти с много спанак, като при Попай Моряка. Интересни и вкусни идеи, след които ще си оближете пръстите. Агнешка кавърма и мусака, сервирани по нов начин Телеграф+
БОНАПЕТИТНО: Три бързи и интересни предложения за вкусна вечеря. Хумус от печени тиквички и бухтички с грах и рикота, след които ще си оближете пръстите Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Бързо и вусно пилешко руло с прошуто и спанак. И зареждащо зелено млечно смути, което да ви даде страхотен старт на деня Телеграф+
Звездев готви с вкус на пица: Статистиката сочи, че това е най-разпространения вид храна на планетата в съвремието. Кулинарът предлага своите интересни вариации за тестеното изкушение обаче под формата на баница или бухтички Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Така е лесно и вкусно по нашенски. Бързи и леки рецепти с невероятен вкус, перфектни за по топлите дни. Предложения от закуската до вечерята Телеграф+
Пробвай нещо различно: Кой е казал, че от макарони не могат да станат и апетитни кюфтенца. Вкусно доматено или чесновово сосче също подхожда перфектно на нестандартната рецепта Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Тиквички – върховното удоволствие. През пролетта този зеленчук се възкачват на трона на кулинарията и го държат чак до есента. Ето няколко прекрасни и вкусни предложения Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Две предложения за вкусни студени супи. В едната основната съставка е авокадото - нетипично, но страшно апетитно. Много подходящи за топлите пролетни и летни дни Телеграф+
Подслади ежедневието си с ягоди: Седем невероятно апетитни и лесни десерти, носещи вкуса на пролетта. Розов шейк с плодчета, който ще ви освежи в топлите дни Телеграф+
Рецепта за всеки вкус: Ето няколко предложения за истинска макаронена фиеста. Пет лесни и бързи идеи, перфектни както за обяд, така и за вечеря. Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Осмелете се да пробвате тази вкусна и нестандартна рецепта за кюфтета от тиквички със сирене. Не е трудно, а е страшно вкусно (ВИДЕО) Телеграф+
Бонапетитни вариации на тема “Мусака”. Четири предложения, с които да разнообразите познатия вкус Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Вкусната пица. Хапват я от древността до наши дни, вижте рецептите, от които ще си оближете пръстите (РЕЦЕПТИ) Телеграф+
РЕЦЕПТА ЗА ПЕРФЕКТНА ФИГУРА: Пет мита за здравословното хранене. В умерени количества полезните въглехидрати и мазнини не водят до напълняване Интересно
Да похапнем с кеф: Лесна и вкусна картофена запеканка. Панирани зеленчуци - перфектната гарнитура към всяко основно. И руло с извара, перфектната бърза вечеря Телеграф+
На Гергьовден с Иван Звездев: Пет разнообразни идеи как да приготвите празничното агне. В плик, пълнено или печено вкуса е гарантирано великолепен Телеграф+
По стародавна традиция на Гергьовден се приготвя наред с агнешкото, също и баница, пълнена с някакво зеленище. Ето четири вкусни предложения, с които да спазите обичая Телеграф+
Овчарският пай с агнешко и горчица на Ути Бъчваров. Лесна, бърза и вкусна рецепта, подходяща в дните около Гергьовден, а и не само Телеграф+
Рецепти от старите книги: Хитринките на баба за перфектната агнешка супа и чорбичка от дреболии. Облизването на пръстите е гарантирано Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Превъзходна рецепта за домашен течен шоколад, но с елегантен портокалов вкус. Подходящ е и за заливка на торта, кекс, сладък пай, чийзкейк Телеграф+
УИКЕНД: Кето диета - без обработени меса, цитрусови плодове и зеленчуци под земята. Приемаме много мазнини и малко въглехидрати Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Омлет за обяд или вечеря. Грешни са възприятията, че е най-лесното ястие. Ето няколко идеи как да пригодим класиката в домашни условия Телеграф+
ТАЙНИ ОТ КУХНЯТА: Какво обичат да похапват световните лидери? Барак Обама е голям фен на ястието Чили кон Карнее, Путин обича краставици, домати и салати. Меркел си пада по картофената супа Интересно
Днес агнешкото е на почит. Хапва се в различни варианти, но класиката си е пълнено или печено. Четири предложения за крехко месце на великденската ви трапеза Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Вкусно на празника и след това. С остатъци също стават кулинарни изкушения, любими на малки и големи Телеграф+
Тайната на добрия козунак е в здравия бой. Според поговорката трябва да се удари поне 100 пъти, за да стане истински. Шест разнообразни предложения за тестеното великденско искушение Телеграф+
Вкуни и лесни традиционни предложения от различните краища на страната. Великденски коколничета, от времето когато за празника не се е месел козунак Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Четири вкусни предложения с картофи, подходящи както за гарнитура, така и за основно. По традиция бирата се смята за най-подходящото питие за тях Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Вредното винаги е по-вкусно: Две лесни и апетитни предложения за пържени картофики, които обаче се придържат към класиката Телеграф+
ГОЗБИТЕ НА БАБА: Млечна супа с млади моркови и пролетна чорба - рецепти от старите книги, които са превъзходни и за съвремението Телеграф+
БЪРЗО, ЛЕСНО, ВКУСНО: Запеканки оттук и оттам. Идеи за кулинарни вълшебства от различни кътчета на света Телеграф+
Гответе с matekitchen.com: Посрещнете Цветница с тези пет апетитни гозби от риба. Традицията повелява на празника да се отиде на църква и да се вземат осветени върбови клонки и свежи пролетни цветя Телеграф+
РЕЦЕПТИ ЗА ЦЕНИТЕЛИ: Гозби от магерницата. Боб чорба, манастирска яхния и блажен гювеч са сред специалитетите Телеграф+
В кухнята на „Прости ми“: Да си оближеш пръстите с лозовите сармички на Севги. Вкусното ястие неизменно присъства във всички сезони на сериала. Ето няколко варианта за приготвянето им Интересно
Влюбени в доматите: Четири вкусни гозби, след които ще си оближете пръстите. Лесни кюфтенца в доматен сос, перфекти ако нямате време да се вихрите в кухнята Телеграф+