0

П ореден случай на автомобил, врязал се в търговски обект. Този път става въпрос за фризьорски салон в близост до метростанция „Мусагеница”, където кола се завъртя перпендикулярно на пътното платно и се блъсна във витрината на салона.

Инцидентът е станал на 9 април по обяд. Наложило се е екип на Спешна помощ да транспортира шофьора в болница, а движението по ул. „Марко Семов” останало с часове затворено. Свидетели разказаха пред NOVA, че няма жертви при инцидента. Собственичката на салона излязла 2 минути преди това.

„Чу се силен удар. Погледнах и видях, че колата започва да се възпламенява. Излязоха хора от нея, единият грабна пожарогасител и я изгаси ”, разказа Александър Градинаров, свидетел.

Шофьорът е 24-годишен. Той е откаран към болница с травма на кръста. Хората в района настояват на мястото да бъдат монтирани мантинели, защото и друг път е имало подобни инциденти. „Това е възможно решение, ще предложим на Столична община. Още днес ще поискам статистика от Пътна полиция за инцидентите в този участък”, заяви Петко Горанов, кмет на район Студентски.