0

В чера беше дългоочакваният старт на четвъртия сезон на Hell’s Kitchen България. Новите участници бяха предизвикани да припомнят на зрителите на NOVА гнева на шеф Ангелов, който той обеща да овладее в настоящия сезон. Още в премиерния епизод феновете на шоуто станаха свидетели на първите кулинарни предизвикателства. Новите готвачи се изправиха пред първата си вечеря в ресторанта, счупена бе и първата чиния, а вечерта завърши с неочаквано решение от страна на шеф Виктор Ангелов. Нямаше номинирани участници в първия ден на най-горещото кулинарно състезание в ефира на NOVА. Шеф Виктор Ангелов даде заявка, че този сезон, ще бъде по-търпелив и ще бъде в кухнята заедно с участниците. Мотото му този сезон е “първо показвам след това наказвам”. 

Той поздрави и новите участници за смелостта да излязат от зоната си на комфорт и да се впуснат в това начинание , което със сигурност е изпълнено с много предизвикателства. По думите му най-трудното нещо за участниците е изолацията, но тя е необходима, за да може готвачите да се фокусират. 

Шеф Ангелов сподели в ефира на NOVA, че няма фаворит и заяви, че предаването се печели от най-комплексния играч. Паниката е най-голямата грешка на готвачите, впуснали се в предизвикателството, каза още шеф Ангелов. 

Днес зрителите ще станат свидетели на първото предизвикателство извън кухнята и ресторанта – участниците ще трябва да готвят в каравани и да нахранят Копривщица.