0

На 19 юли, за 35-а поредна година луксозното издание „Футболна България 2024/2025“ ще излезе на пазара заедно с вестник „Мач Телеграф“. Списание, очаквано с интерес и нетърпение от всеки верен привърженик на любимия отбор. Голям формат, модерна графика, качествен печат.

На 68 страници феновете на футбола ще прочетат всичко най-важно за отборите от Първа и Втора лига. Вечната ранглиста, голмайсторите, шампионите, рекордите в първенствата и много статистика и цифри. В изданието има и актуални снимки на всички отбори от двете първенства. Специален подарък – програма на двете лиги в удобен формат.

Алманахът ще се продава само на 19 юли, петък, опакован с вестник „Мач Телеграф“, и няма да се продава отделно. Цената е само 2,49 лв. Всеки футболен фен може да закупи пакета от местата за продажба на преса в цялата страна – веригите хранителни магазини, бензиностанции, молове, част от офисите на „Български пощи“ и кварталните обекти. За да сте сигурни, че ще притежавате „Футболна България 2024 / 2025“, може да запазите броя при вашия продавач на вестници.

И още в броя:

Последни новини от лагерите на водещите отбори. Много спорт – специални страници за предстоящата Олимпиада в Париж, новини преди старта във Формула 1, интервюта, анализи, любопитно, само с вестник „Мач Телеграф“.