0

П о 37 паунда струват билетите в Лондон да гледат как героинята на Лилия Маравиля прави любов и вдига скандалите, установи „Телеграф“. Актрисата вече отлетя към британската столица заедно с колегите си от спектакъла „Съседите отгоре“ - Силвия Петкова, Емил Марков и Иван Бърнев.

Комедия

„Съседите отгоре“ е комедия по хитовия испански филм на Сеск Гай, у нас режисурата е на Емил Марков. Двама са семейство от години, но вече не се поглеждат и са си скучни, докато отгоре им не се нанасят съседи, които вдигат шум, включително и доста пикантен. Това тотално обърква живота на първата двойка. Докато не канят на гости горните съседи и нещата не стават още по-сложни. Та за този спектакъл БГ лондончани сега се редят на опашка и плащат между 26 и 37 паунда.

В същото време Маравиля и колегите й решиха да се увековечат в стил „Бийтълс“. Отидоха на „Аби роуд“ и се снимаха как пресичат в индианска нишка прочутата улица, като обложката от едноименния албум на ливърпулската четворка.

Повторение

Междувременно стана ясно, че „Поетите Live и Любовта“ отново ще гостува на Лондон навръх 20 май, само дни преди Празника на буквите. Миналата година пак бяха там по същото време. В този проект лондончани могат да чуят български стихотворения, посветени на любовта, изпълнени от Владо Пенев, Бойко Кръстанов, Весела Бабинова, Захари Бахаров, Иван Бърнев, Луиза Григорова-Макариев, Малин Кръстев, Теодора Духовникова, Юлиан Вергов и композитора и пианист Антони Дончев.

Справка сочи, че билетите за „Поетите“ са между 35 и 45 паунда. Както и при спектакъла, те също се разграбват като топъл хляб за минути и нищо чудно вече да са свършили.
А що се отнася до Бърнев, то явно вече му става навик да отскача до английската столица по творчески поводи.