0

„Попитай ветеринаря“ е кампания в помощ на собствениците на домашни любимци, която DogsAndCats.bg реализира с помощта на Vet&Care - dr. Yordanov и подкрепата на Doppelherz. Целта на проекта е да бъде ценен ресурс за всеки, който има куче или котка вкъщи. В рамките на инициативата, която е с продължителност два месеца - от 23 юни до 23 юли 2024 г., собствениците на домашни любимци ще могат да отправят своето питане към доказани специалисти и да получат ветеринарен съвет.

Vet&Care dr. Yordanov се намира се намира в квартал „Лозенец“ и е създадена на 12 август 2013 година. Към днешна дата клиниката разполага с всичко необходимо за извършването на прецизни прегледи, диагностика и лечение. Екипът разполага със специална апаратура за изследване на: пълна кръвна картина, биохимия и урина; ехографски прегледи; ехокардиография (ехографско изследване на сърцето); ЕКГ; скалер за почистване на зъбен камък; електронож; микроскоп и др.

За девет от собствениците, които изпратят своите въпроси, ще има и награди, осигурени от партньорите ни от DoppelHerz. Доказаното немско качество на бранда с над 100-годишна история личи в линията за животни Допелхерц® За животни (Допелхерц® für Tiere), допълващи храни за кучета и котки, включващи комбинации от активни съставки с приятен вкус и удобна за прием форма.