0

В торо ексклузивно събитие ще предложи женският сайт Edna.bg на своите читатели. „Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра“ ще отрази любовта към вдъхновяващите истории, силата на думите и ясната следа, която всяка жена има способността да остави след себе си.

Част от специалното събитие ще станат три популярни български жени инфлуенсъри – Мари Константин, Биляна Йотовска и Ева Веселинова. Дамите със силно присъствие в интернет пространството и десетки хиляди последователи ще разкажат какво стои зад тази толкова популярната напоследък професия, ще разкрият трудно ли е да грабнеш вниманието на аудиторията и къде се крие вдъхновението. Водещ на събитието ще бъде журналистът Симеон Колев.

По време на „Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра“ ще бъдат разказани житейски истории, запалили искрата на вдъхновението, а присъстващите ще имат възможността да научат и полезни съвети.

Събитието ще се проведе на 18 юли (вторник) от 19.00 ч. в Culture Beat Club, София. Входът е свободен, но местата са ограничени. Всеки желаещ да се включи, трябва да запази своето място на следния линк: https://www.edna.bg/event-edna.

За Edna.bg

Edna.bg е електронно издание със силно влияние сред жени над 25-годишна възраст, предлагащо ангажиращо, вдъхновяващо и полезно съдържание – статии за красота и мода, кулинария, съвети за взаимоотношения и здравословен начин на живот. Сред най-популярното съдържание на Edna.bg се нареждат хороскопи, новини за известни личности и тестове. В Edna.bg присъстват и авторски материали на сътрудници – писатели, поети и експерти в различни области.

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска дигитална медийна и технологична компания, част от Нова Броудкастинг груп, която достига до 87% от интернет потребителите в България, според данни на Гемиус за м. юни 2023 г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay – изключителен достъп до телевизионни сериали, риалити формати и предавания. Нет Инфо предоставя висококачествено съдържание, иновативни дигитални продукти и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им.