0

В брой 33 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” ще откриете:

„Сексът и градът” се раздели със Саманта Джоунс, но ние се срещаме с нея отново. На 66 години, Ким Катрал продължава да е все така провокативна, каквато беше нейната героиня. И неслучайно феновете на Саманта категорично не приемат продължението без нея. Коя е истинската Ким след три брака и три развода, ако не броим развода със сериала. Припомняме си и седемте правила на сексапилната Саманта. Малка подсказка: „Ало, 911, аз цялата горя!”

30 години от падането на първото правителство на СДС. Контрабанда на оръжие, маскирана като износ на „череши“, сваля Филип Димитров. За тези факти от най-новата ни история припомня журналистът Румен Жерев.

И още една годишнина, за която увлекателно разказва колежката ни Жени Викторова. Датата е 22 ноември 1963 г. Президентски кортеж в Далас. Изстрели. Атентатът срещу Джон Фицджералд Кенеди, 35-ия президент на САЩ, и до днес остава забулен в мистерия. Всички замесени - от убийците до свидетелите, умират по странен начин. Има и различни версии - от руска и кубинска връзка, операция на ЦРУ и мафията до намеса на извънземни. Окултисти изтъкват съвпадения с живота и смъртта на Ейбрахам Линкълн.

Времето навън застудява, а това означава само едно – „Сам вкъщи”, разбира се. А докато гледаме филма за пореден път, ще прегледаме и менюто на Кевин. Нека да видим какво му дава сили да залага капани на разбойници. И да вкусим от любимите му макарони – технологията на приготвянето им е фасулска работа.

Сливен би София по внучета, а Смолян е шампион по отличници. В регионалните показатели се разрови журналистката Ралица Димитрова. Ще научите много любопитни факти, за които не сте предполагали.

В рубриката „Ретро спорт” е продължението на един безкрайно интересен материал на колежката ни Надежда Кърликова за „мача на века” - такъв етикет агенция Ройтерс лепва на страховития сблъсък Югославия - СССР във футболния турнир на олимпийските игри във Финландия през 1952-а. В предния брой на „Златно време” бе първата част, а сега ще прочетете на един дъх продължението.

Интервюто в приложението „Златно време” е с уролога д-р Ивайло Димов. А здравната ни тема е за диабета.

Щипка хумор за постите и житната диета – в четивото „Как станах щастлива кокошка с комоцио”.

И още: - Алла Пугачова без грим - Новини за звездите от турските сериали.

Всичко това – в „Златно време” към броя на „Телеграф” на 17 ноември. Всеки четвъртък златното приложение е при вас и за вас.