0

В  брой 85 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 16-и октомври, четвъртък, ще откриете:

Секссимволът Адриана Лима, един от най-нежните и красиви ангели на Victoria's Secret, шокира феновете с поправки, които е направила по лицето си. На бас, че няма да я познаете!

В броя на „Златно време“ попълваме пропуските на тези, които още не са се загледали в новия турски сериал „Три сестри“ - има време да си наваксат.

Каква зловеща тайна пази Бальов дол – сензационни разкрития, само в „Телеграф“.

Още история – връщаме лентата към англо-американските бомбардировки, започнали на 14 ноември 1943 г. и продължили до 17 април 1944 г.

В рубриката „В кухнята на...“, с която всеки четвъртък надничаме във филми и сериали, за да извадим любопитни рецепти и кулинарни шедьоври, този път сме при незабравимия комик Юрий Никулин, който не сяда на масата без хляб. И ще опечем самун с овесени ядки. Още по темата – по какъв повод топшеф Силвена Роу призна: „Аз съм сърмаджийка и кюфтакаджийка“.

В рубриката „Ретро спорт“ - традиционна за приложението „Златно време“ на „Телеграф“ всеки четвъртък, започваме поредица за най-големите трагедии в света на футбола.

И още: Кои родни звезди ни прославиха в Холивуд и как. И какво да направим за зимата с „рошавата зелка“ - карфиолът, и защо той е незаменим коалиционен партньор в „сглобката“ на туршията.

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък, 16 страници в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!