0

В новия брой на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 25 януари, четвъртък, ще откриете:

Новина за легендата Михаел Шумахер раздвижи феновете му. Ще присъства ли на сватбата на дъщеря си и в какво състояние – нека не бързаме. И нека да продължаваме да го обичаме и да се надяваме, че чудото ще се случи и той ще озари отново света с усмивката си.

Какво се случва в турския сериал „Три сестри“ и добре ли е да събереш под един покрив жената и любовницата с оправданието, че тя е бивша.

Още горещи новини за любимци от малкия екран – всяка седмица в четвъртък приложението „Златно време“ утолява жаждата ви за тях. Кои са най-нелепите и трагични инциденти в света на киното. И какви кроасани замесват Мерил Стрийп и Стив Мартин във филма „Не е лесно“ - редовната рубрика в „Златно време“, с която повдигаме капаците в кухнята на любими филми и сериали.

На 10-и февруари на трона се възкачва Зеления дракон. Какъв дракон дреме у вас, ще научите от нашия кинохороскоп.

И още:

- Гаргара със сол лекува възпаленото гърло - Ключ към щастието ли е следобедната дрямка и защо Маргарет Тачър и Уинстън Чърчил са си поспивали през деня.

- Добрата новина – мотористи разливат супа в Разград за хора в затруднено положение.

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!