0

В новия брой на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 14 март, четвъртък, ще откриете:

Защо Джоди Фостър е толкова красива с естествената за възрастта си визия и защо всяка нейна бръчка е ценна, кой маниак я накара да се страхува от мъжете и как осъзна, че най-ценното нещо в живота е да си майка.

Как Мелике от турския сериал „Вятърничав“ смъкна 100 килограма и забрави за пиците. И как Аслъ Самат стана вдъхновителка на жените, които нямат воля да преодолеят зависимостта от храната – придружено със снимки.

Как внукът Йомер се опита да оправи настроението на дядо си Джумали с катмер и как да си приготвите този вкусен десерт у дома – това е горещата рецепта от сериала „Моето име е Мелек“ в рубриката на „Златно време“, с която надничаме в кухнята на филмови заглавия.

За какъв статус в обществото говори шапката и кога – носталгична вълна от Русе Сензация – хитонът на Христос е бил в Ивановските църкви.

Каква е историята на перлите и защо са на почит в Библията и Корана, как Клеопатра побеждава Марк Антоний в облог – публикация на проф. д-р Радостина Александрова от БАН специално за „Златно време“ - приложението на „Телеграф“ всеки четвъртък за хората в третата възраст.

Кога да засадите доматите според лунния календар?

От какъв зор разни хора се състезават да яздят коне с халба бира и кой и защо тръшка противника в картофено пюре. 

И кои десет признака показват, че е остаряло не тялото, а душата?

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!