0

В новия брой 121 на приложението „Златно време“ на вестник „Телеграф“ на 25 юли, четвъртък, ще прочетете:

- Огледалце, я кажи – коя е най-красивата жена на света? Ако не очаквате да чуете своето име, то има една безспорна фаворитка и тя е Моника Белучи. През септември ще закръгли 60, но мъжете продължават да въздишат по апетитните й извивки. А можеше да стане най-красивата адвокатка в света и да не чуете изобщо за нея.

- Почитателите на турските сериали знаят, че старата любов ръжда не хваща. Дали е така в „Три сестри“? И защо главният герой ще метне на рамо чужда булка, сякаш му е бащиния? Менят ли нрава си свекървите?

- Докато сме на тази вълна – от какво печелят турските сериали. Както и акценти от седмицата. 

- В уникалната рубрика „В кухнята на...“, с която надигаме капаците на тенджерите на различни филми и сериали, за да ви представим апетитни рецепти, гостуваме в сериала „Наследство“. Какво ще похапнат комисарите Дойгу и Али? И защо, когато единият е ял лук (чесън), защото какво е фасулът без това, трябва и другият да му направи компания.

- Жуженето (бръмченето) на комарите е любовния им зов – това научаваме от любопитния материал на проф. д-р Радостина Александрова от БАН специално за приложението „Златно време“ на „Телеграф“, което получавате безплатно всеки четвъртък с вестника.

- Ретро четива – как са се разхлаждали някога русенци в жегите и какви заплати е имало в Царска България

- Кои са топ гафовете на футболни рефери

И още:

- Как ни цакат с „Гражданска отговорност“

- Само един от четири в златна възраст е на ти с компютъра

Всеки четвъртък с броя на вестник „Телеграф“ получавате безценното приложение „Златно време“, с което да се развличате, да си спомняте забравени истории, да научавате любопитни факти и да получавате практични съвети.