0

В новия брой на приложението „Златно време“ на вестник „Телеграф“ в четвъртък, 8 август, ще откриете:

- Каква е диагнозата на актьора Дейвид Духовни, който на 7 август стана на 64.

- Ако и вие сте пристрастени към секса, знаете какви са симптомите на това заболяване.

- Мечтата на всяка снаха – да хване свекървата за гушата, ще се случи в скоро време на малкия екран. Ако следите сериала „Три сестри“ по „Диема фемили“, може да научите какво предстои. Всеки четвъртък в приложението „Златно време“ на вестник „Телеграф“ получавате новини за любими турски (и не само!) сериали.

- В рубриката „В кухнята на...“, с която всеки четвъртък гостувате на филми и сериали, този път ще си приготвим заедно пикантно кафе с подправки, както го правят в „Дюн“.

- Кой е прототипът на Карлсон, който живее на покрива, откъде се появи идеята за Мечо Пух, кои са кръстниците на Шерлок Холмс – любопитно четиво.

- Коя актриса преживя жестоко групово изнасилване и кой го поръча за нея.

- В рубриката „История“ на 8 август, е свален от престола княз Александър Батенберг. Фактите такива, каквито са – от сладкодумния разказвач на истории Боян Драганов.

И още: От кои храни се потите обилно, кой плод намалява депресията? Ако половинката ви хърка, не го/я съдете – има обяснение за дъскорезницата в спалнята? Кои златни старчета търчат по терена и кога? Защо се смалява мозъкът на кучетата? Какво представлява дигиталната деменция?

Всеки четвъртък с броя на вестник „Телеграф“ получавате безценното приложение „Златно време“, с което да се развличате, да си спомняте забравени истории, да научавате любопитни факти и да получавате практични съвети.