0

В новия брой на приложението "Златно време" на вестник "Телеграф" в четвъртък, 5 септември, ще откриете:

Огнената Салма Хайек на 58, навърши ги преди дни. Гореща кръв и неустоима визия – тя несъмнено е една от най-сексапилните актриси. Още за нея – на страниците на „Златно време“.

Както сте се сгорещили, да продължим в същия дух – ще ви покажем четири от най-атрактивните звезди от турските сериали и тяхното лято. Вижте Ебру Шахин, Йозгю Кая, Демет Йоздемир и Ханде Ерчел, а следващата седмица в „Златно време“ ще плакнем очи със секси турски актьори, които ни разтупкват сърцето.

В рубриката „В кухнята на...“, в която всеки четвъртък ви представяме рецепти от филми и сериали днес ви поднасяме силен коктейл – казва се „Веспър“ и го обича не кой да е, а Джеймс Бонд.

И ние сме дали нещо на света – песен на Емил Димитров озвучи епизоди на любимия анимационен филм „Ну, погоди“, къде звучат „Полегнала е Тодора“ и как Лейди Гага припозна „Кавал свири“.

В рубриката „Ретро спорт“ ще научите историята на Шоколадовото момче Джордж Диксън – Първият чернокож световен шампион по бокс.

И още:

- Какво се случва, когато батерията на телефона се плези в червено и как да спасим положението най-бързо и лесно?

- Може ли да се храните само със слънце?

- Полезна ли е за косата морската сол?

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!