0

Е то какво ще откриете на страниците на новия брой на приложението „Златно време“ на вестник "Телеграф" в четвъртък, 10 октомври.

Главната героиня в тазседмичния брой е Демет Йоздемир – любима турска актриса с български корени, на чийто талант се насладихме в сериали като „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, „Стая 309“, „Ягодова любов“, а в момента я гледаме в може би най-ярката й роля в сериала „Казвам се Фара“. Още за чаровницата – в „Златно време“.

Докато сме на вълна турски сериали, представяме и рецептата в уникалната рубрика „В кухнята на...“, в която всеки четвъртък в приложението „Златно време“ ви представяме рецепти от любими сериали и филми. Този път сервираме на масата на читателите ни фесенджан – традиционно ястие от Северен Иран, което Фара поднесе на топ мафиота Тахир – корав мъж с нежно сърце (и любим актьор – Енгин Акюрек).

Ретро спортът е за ходещия футбол – мързелив, но полезен спорт за пенсионерите. 

Ретро историите са за мухъла по хляба, който спасява България от холера по време на Първата световна война. И за родолюбеца Иван Тодоров-Капетан, който призовава братята по оръжие да го убият.

Как и защо немите филми за Шерлок Холмс ще оживеят отново и какво ще ни „кажат“?

Ще спре ли ЕС говорилнята Фейсбук да ни рови в личния живот? 

И още:

- Какво да слагаме в чиниите през есента, за да преодолеем безболезнено смяната на сезоните?

- Как и с какво да правим гаргара при възпалено гърло?

- Как да освежим маратонките – практични съвети?

Всеки четвъртък с броя на вестник „Телеграф“ получавате безценното приложение „Златно време“, с което да се развличате, да си спомняте забравени истории, да научавате любопитни факти и да получавате практични съвети!