0

Ч етвъртък е денят, в който заедно с вестник „Телеграф“ получавате и любимото приложение „Златно време“ - 16 страници за хората в златното време, за мислещите и помнещите, за тези, които напредват към тази мъдра и хубава възраст, за тези, които обичат турските сериали и за всички, които четат с разбиране.

В новия брой на приложението „Златно време“ на 17 октомври четете:

Продължението на „Жокера“ разочарова феновете и дори присъствието на Лейди Гага не може да оправи първото впечатление от драмата. А ние разглеждаме някои сюжетни линии, на които си струва да се обърне внимание.

Кои са главните герои в турския сериал „Казвам се Фара“ и защо той е по-различен от калъпа, по който са направени повече турски сапунки, а Демет Йоздемир и Енгин Акюрек са блестящи в ролите си.

В уникалната рубрика „В кухнята на...“, в която всеки четвъртък в „Златно време“ ви представяме рецепти от филми, сериали и книги, този път се усмихваме, но с пълна уста. Защото ви поднасяме няколко вида баница от „Моята голяма луда гръцка сватба“.

Две страници спомен и скръб по непрежалимия Николай Волев в „Златно време“.

В рубриката „Ретро спорт“ - първата част от публикация за най-шантавите и смешни футболни гафове.

И още:

- Баба ти само с мицеларна вода се е мила – предимства и недостатъц.

- Как да разберем, че ни е гризнал кърлеж?

- Как да почистим и съхраним тиквените семки?

- Преизчислиха парите на 350 000 работещи пенсионери, считано от 1 април.

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!