0

В новия колекционерски брой на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 8 февруари, четвъртък, ще откриете:

- Дългото чакане на Чарлз III да се възкачи на престола и скептицизма, че толкова възрастен крал не може да няма здравословни проблеми, потвърдиха опасенията, че той може и да не управлява дълго. Още за най-новата диагноза на британския монарх, простатата, ковида, фрактурите.

- Освен короната, Чарлз наследи и диамант с лоша слава. Проф. Радостина Александрова от БАН се спира на тези скъпоценни камъни, над която сякаш тегне зла прокоба, но пък, както казва Мерилин Монро, те са най-добрите приятели на момичетата.

- Какво се случва с крал, който не е имал нормално детство, не е усетил майчината любов, не е прегръщан, когато падне и се удари, обиждан е от съучениците си за щръкналите уши и е наричан „шишко“? 

- Къде зимуват призраците – дворци и имения, в които най-често се разхождат?

- Защо Джош О'Конър си е представял, че трябва да се движи като костенурка, докато е играл принц Чарлз в сериала „Короната“?

- Защо актьорът Джак Фартинг изигра Чарлз със симпатия във филма „Спенсър“?

- Защо Доминик Уест смята, че е бил твърде красив, за да играе Чарлз?

- Приказката за Пепеляшка и царския син – кои бракове не просъществуваха дълго, след като стъклената пантофка лепна по мярка върху ходилото на обикновени момичета!

- Как Лейди Даяна разруши не само своя, но щеше да направи същото и с брака на Елизабет II и Филип и защо свекърът, който харесваше снахата, се превърна в най-големия й враг?

- Как къкрят тенджерите в кралската кухня и какво е отношението на Камила към чушките?

- Всяка зодия си има корона – вижте коя е вашата!

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!