0

В ерни на традицията, вестник „Мач Телеграф“ ще излезе с броя в четвъртък, 13 юни, със специално луксозно издание, посветено на започващото европейско първенство по футбол в Германия.

На 52 страници, голям формат / А4 /, читателите на вестника ще получат пълна информация за националните отбори участници, звездите и треньорите. Статистика на първенството, интересни факти, любопитни новини и много важна и полезна информация за всеки фен на футбола.

Специален подарък е ПРОГРАМАТА с футболните срещи / голям формат /, разпределени по дни и часове и място за вписване на резултатите от всеки мач.

Луксозната книжка с вестник „Мач Телеграф“ ще бъде опакована в плик на цена само 2.49 лв. и ще се продава в търговската мрежа само на 13-и юни.

Пакета може да намерите на местата за продажба на преса в цялата страна – веригите хранителни магазини, бензиностанции, част от офисите на „Български пощи“, квартални обекти и др.

Кой ще грабне титлата, кой отбор ще бъде изненада на първенството, кой ще бъде голмайстор, коя звезда ще изгрее? На тези въпроси ще търсим отговор от 14 юни до 14 юли. Европа е футбол!

Всеки ден в. „Мач Телеграф“ ще ви информира за всичко най-значимо на събитието на годината. Модерната графика на всекидневника, богат снимков материал, много интересна информация, последни новини, резултати, интервюта, факти – всичко това може да намерите във вестника от 14 юни.