0

И зчезналата студентка от Благоевград е била открита на граничен пункт „Кулата“ в понеделник късно вечерта. 22-годишната Полина е била в компанията на Пламен Иванов – Пампи. Най-вероятно Пампи се е опитал да я изведе от страната, съобщава Struma.com.

Oчаква се Иванов да бъде откаран в ареста от служители на Второ полицейско управление в Благоевград, а девойката да бъде предадена на близките й.

Както вече писахме двамата се издирват от миналия петък. Студентката е излязла от болница наскоро и още не се е възстановила. Тя изчезна, докато е отивала на лекции. Била забелязана в компанията на Пламен Иванов, който има редица присъди. Известен е и като сериен нападател на жени.

Преди години бяха регистрирани няколко нападения ,които той извършил. Наскоро бе задържан в подлеза при Второ училище в Благоевград с наркотици. Според близките на момичето ,той се възползвал от състоянието и я заблуждавал ,че я обича. Тези дни бяха засичани по трасето Петрич- Сандански, а майката имаше усещането ,че се готви да я изведе извън граница и явно е имала основание да мисли така . Освен това се страхуваше ,че Пламен може да принуди дъщеря и да сключат брак . Няколко дни полицията бе на крак в търсенето на момичето .Оказа се ,че Полина и Пампи са се укривали при негова леля в Сандански. Пампи ще бъде вкаран в ареста, тъй като полицията има работа с него по стари негови прегрешения. В случая е важно ,че историята има щастлива развръзка и Полина вече е при близките си.