0

Л ек автомобил с дрогиран водач помете пешеходец в София, Инцидентът е станал на кръстовището между булевард „Тодор Александров“ и улица „Димитър Петков“.

Пострадал е 38-годишен мъж, който е настанен в УМБАЛ „Св. Анна“. Той е с 11 счупени ребра, 2 прешлена и пневмоторакс на белия дроб. Откаран е за преглед в Окръжна болница, където е настанен в реанимация. Пешеходецът е с опасност за живота, уточниха от болницата.

Водачът на автомобила е с положителна проба за канабис. Той е отведен за кръвна проба във ВМА. От МВР разкриха пред "Телеграф", че става дума Адриан Христов. Източници издадоха, че става дума за един от тарторите на агитката на "Левски". Преди време Христов, известен в хулиганските среди с прякора Щази премина от редиците на фракцията "София-Запад" в "Ултрас Левски".

Пред NOVA Христов обяснил, че е взел марихуана преди два дни. По думите му и друг път е използвал наркотични вещества, но не знаел, че след два дни пробата ще му е положителна. Според него пешеходецът е преминал на червен светофар.

Тъй като в някои медии Христов беше посочен като шеф на "Зофия-Запад", от организацията използваха случая да опровергаят в своя позиция във Фейсбук няколко информации, тиражирани през последните седмици.

Ето какво казват феновете:

"Във връзка с разпространената информация, че "шефът на София Запад" е блъснал човек на пешеходна пътека, сме задължени да заявим следното:

Лицето Адриан Христов никога не е бил шеф на София Запад. Няма нищо общо и с организацията ни повече от 4 г., тъй като беше отстранен от нея по редица причини.

В последните години се изявява като лидер на Блок 5.

Разбираме аспирациите на журналистите за трупане на импресии, но нека не разпространяват "сензационна" и удобна на МВР информация без проверка на фактите.

П.С. Георги Семерджиев също не е свързан със София Запад, въпреки изписаните лъжи по темата".