0

На 15 юни читателите на вестник „Телеграф“ ще получат безплатно специално приложение, посветено на европейското първенство по футбол в Германия. Страниците ще бъдат позиционирани в средата на вестника и всеки фен ще може да ги изтегли и запази, за да се информира по време на цялото първенство.

Специален подарък е ПРОГРАМАТА с футболните срещи / голям формат /, разпределени по дни и часове и място за вписване на резултатите от всеки мач.

Телеграф

Кой ще грабне титлата, кой отбор ще бъде изненада на първенството, кой ще бъде голмайстор, коя звезда ще изгрее? На тези въпроси ще търсим отговор от 14 юни до 14 юли. Европа е футбол! Всеки ден „Телеграф“ ще ви направи съпричастни към футболното събитие номер едно за 2024 година!

Телеграф

Вестник „Телеграф“ може да закупите от местата за продажба на преса в цялата страна.

Всяка събота всекидневника е с обем от 72 страници, със специално приложение „Уикенд“ и още - тема на броя, последни новини от България, Европа и света, интервюта, анализи, спорт и разбира се подарък - 9 специални страници с кръстословици, игри, судоку, лабиринт, игрословици, ребуси и др.