0

В ерни на традицията, в навечерието на светлите празници Бъдни вечер и Рождество, вестник „Телеграф“ ще подари на всеки читател голям православен църковен календар за 2024 година, който ще можете да откриете в броя на 23 декември, събота.

На лицевата страна на календара са изброени всеки ден от годината, с църковните празници и именни дни с уникална икона на Рождеството на Господ Иисус Христос от XIX век. На гърба е изобразена снимка на църквата „Св. Неделя“ в гр. София, а на преден план е текстът на цялата Господня молитва „Отче наш“. Изображението й също носи благословията и закрила на дома, тъй кaто това е единствената молитва, дадена от Иисус Христос на апостолите. Календарът се издава с благословията на Светия синод.

Календарът е вложен в средата на вестника и няма да се продава отделно от броя.

И още...в съботното издание може да се насладите на специалните страници за коледните празници, много интересни четива, интервюта, спорт и последни новини от деня. И, разбира се, както всяка събота получавате 12 страници с приложението „МАГ ЗОДИАК“. За вас сме подготвили и много страници с различни кръстословици, забавни игри, судоку и подбрани четива за свободното време.

Изданието може да закупите от местата за продажба на преса в цялата страна – веригите хранителни магазини, бензиностанции, молове, квартални магазини, Български пощи и други.