0

Я мболският бизнесмен Динко Вълев, известен като „Ловецът на мигранти“, е настанен в столичния институт „Пирогов“ след жесток инцидент край Девня. 35-годишният мъж е пострадал, след като стрелата на кран, опитващ се да репатрира обърнат тир се е счупила и буквално паднала върху него.

Във вторник преди обяд започнаха серия от операции на бизнесмена. Те се извършват от проф. Диян Енчев.

Самият Динко благодари на всички свои приятели, познати и непознати, които са му писали, за да изкажат своята подкрепа. Той е със счупени прешлени, таз, ръка и множество други наранявания. Заради тежкото му състояние нито един от лекарите в МБАЛ „Света Анна“ във Варна не се ангажирал, че може да помогне на Динко Вълев, пише Флагман.бг.

„Истина е, пострадах много тежко, но съм в най-сигурните ръце. В „Пирогов“ съм при най-големия специалист в ортопедията – д-р Диян Енчев, който е уникален специалист. Използвам вашата медия, за да благодаря на всички приятели, познати и непознати, които ми писаха. Тяхната подкрепа ме държи!“, каза Динко пред медията.

Във вторник предстои операция на счупените му прешлени. До голяма степен след нея ще стане ясно дали той ще може отново да се изправи на крака, разбира се след много дълго възстановяване, което го очаква в следващите месеци.