0

Oнанистите се превърнаха в новата невидима заплаха за пасажерите в самолените, кръстосващи цялото земно кълбо. Само в последните дни има няколко пресни случая на фона на позатихналите опити за атентати.

Последният е от Съединените щати. Там пасажер размаха мъжкото си достойнство пред пътничка в самолет и след това го застигна зла участ – отиде на съд за неприлично поведение.

Ситуацията се разиграла в самолета Southwest Airlines, който летял от щата Вашингтон до Аризона. Пътничката споделила пред членове на екипажа, че седящият до нея мъж свалил няколко пъти панталоните си и парадирал с гениталиите си.

Възмутената клиентка снимала случката с телефона си и представила доказателства пред отговорните лица, след което била преместена на друг ред. При кацането на самолета мъжът бил свален и идентифициран, а послед задържан.

Антонио Шерод Макгарити се признал за виновен пред съда. Пред магистратите той обяснил, че е забелязал как непознатата го гледа. Видял, че тя е заснела действията му с телефона си и предположил, че харесала действията му.

Няколко дни по-рано имаше подобен случай. Пътник в самолет също извършвал неприлични действия по време на полет. Получил на три пъти предупреждения да си прибере достойнството в гащите, но не им обърнал внимание. След като слязъл  на летището бил арестуван.