0

В любени младежи изненадват половинките си с огнени сърца за Св. Валентин. Цената им зависи от размера на инсталацията и от това дали ще има фонтани със заря около тях. Светлинното шоу струва между 80 и 300 лева. За целта се монтира метална конструкция във форма на сърце, която има специално обособени места за поставяне на огнените фойерверки. Предлагат се дори с дистанционно запалване. Заря с музикално озвучаване пък излиза над 300 лева, показа проверка в интернет страниците на фирмите предлагащи такива услуги. Най-търсени са фойерверките за рождени дни и сватби, коментираха експертите по пиротехника.

Сред другите не традиционни подаръци за деня на влюбените са козметични процедури. Особена популярност набира лазерна епилация, както сред дамите, така и сред мъжкия пол. В момента козметични центрове правят отстъпки като предлагат трайно обезкосмяване на цели крака за 200 лева на процедура, вместо 350 лева. Специално за Св. Валентин пък предлагат промо пакет за интим плюс подмишници за 120, вместо за 180 лева. Цената е валидна до края на февруари.

По- заможните българи дори си позволяват цялостна епилация на половинките си като покриват всичките процедури за траен ефект, разказаха козметици.

Индивидуални

Все повече фирми предлагат индивидуални подаръци за празника като тениска, възглавница, чаши, албум или колаж със снимки и послания. Така например обикновен тишърт със шампа на сърце, в което може да се вгради снимка се продава за 25 лева. Изработването им става за 10 минути като те могат да се намерят в големите търговски центрове. Продават се и чаши с надписи, кралица и крал и със снимка на влюбените. Има дори калъфи за телефони като на гърба се вграждат снимки.

Сред по-традиционните подаръци за празника са бижута, парфюми, плюшени мечета, шоколадови изкушения и много други. За бижута се залага на сребро, злато и перли. Най-търсени са тези, които символизират любовта като има редица предложения на сребърни сърца с перла в тях или украсени с циркони. За деня на влюбените обикновено се търсят колиета, но не малко хора подаряват и гривни, при които има акцент сърце и ангел със стрела. Модерни и нови в момента са колиета на които са окачени две сърца. Те символизират, че дамата е господар на сърцето на своя любим. Кутия с истинска роза и кристално сърце на верижка е сред предложенията за този Св. Валентин.

Бижута

Златни накити пък обикновено си подаряват двойки, които са доста по-дълго заедно и чрез бижута искат да покажат на половинката си, че продължават да държат на тях и ги ценят.

Плюшено мече със сърце в ръце с индивидуално щамповани имена е сред най-купуваните от младежи подаръци. Най-често към тях подаряват и цвете и водят половинките си на вечеря.

Предложенията за подаръци за мъж са както щамповани тениски, така и подаръчен комплект в кутия, в който има уиски чаша и луксозни шоколадови бонбони.

Дамите може да заложат и на традиционния подарък на картичка, която обаче е с размерите на голяма картина, в която с послания да изразят любовта си към половинката си. Също така се подарява и грамота с послание „Най-любящ мъж“. За 30 лева пък може да зарадвате любимия с купа за „Най-обичан мъж“ с гравирана табела. Дамите също залагат и на бижута за половинките си като предпочитат модерни кожени гривни. Мъжките варианти на бижута са стилен часовник, колан или гривна. Съобразете дали вашият човек има нужда и харесва да носи такива неща.

Бельо

Тематичен подарък за празника би било подходящо бельо (по ваш и нейн вкус), но много внимавайте, тъй като, ако объркате размера, ще си вкарате автогол. По-добре да го съгласувате с нея, ако не сте сигурни. Също така, с този избор реално правите подарък и на себе си, така че най-добре да го съчетаете с още нещо. А ако сте дами, вие може да си подарите бельо и по този начин да зарадвате пак любимия си. Може да се комбинира със зарове с пози, карти, 100 целувки на различни места по тялото или други подобни.

Ако знаете, че вашият любим или любима иска много даден домашен любимец, то това е един уникален жест и радост за цял живот. Но наистина трябва да сте сигурни, че и другият го иска.

Впечатляваме дамата на сърцето с шоколадово фондю

Шоколадово фондю е ефектен начин да покажем на половинката си, че ги ценим и животът с тях е сладък. То може да бъде допълнено ягоди, които да се потопят в шоколада или дори още по-сладко с популярните захарни бонбони маршмелол.

Цели кошници с лакомства във всякакви форми и вино пък са друг начин да впечатлим половинката си. Има дори такива с уиски, които са подходящи за мъж. Сред най-търсените обаче се такива в кутии с форма на сърце. В тях някои от мъжете дори поставят бижу, за да изненадат дамата на сърцето си.

Меденки, торти и курабийки със символи на сърца, ангели и дори индивидуално надписани са сред предложения за подслаждане на празничната вечер.

Кутиите с бонбони или шоколадовите мечета също са „постоянно присъствие“ в подаръците за празника. Ако държите да ги има, предлагаме ви те да са допълнение, а не основен подарък. А ако искате малко да разнообразите, може да поръчате персонализирани бонбони с послания или вашите/нейното име, или букет от бонбони.

Пътешествие за двойки на половин цена: Промоциите важат до Рим, Париж и други дестинации. Броим 1600 лева за сафари в Шри Ланка

По случай Св. Валентин авиокомпании и туроператори предлагат отстъпки за пътувания и ваканции. „България Еър“ стартира промо кампания “Любов от пръв полет”. До 20 февруари може да закупите самолетен билет и да резервирате втори билет за същия полет с 50% отстъпка
Изборът от дестинации за романтично пътуване е повече от голям. Всеки, влюбен в пътешествията, може да подари на себе си и половинката си незабравими спомени и приятни емоции с пътуване до вечния град Рим или до романтичния Париж, където да да се наслади на гледката от Айфеловата кула. Празникът може да се превърне в незабравим и с разходка из величествената Прага или с пътуване до някоя по-екзотична дестинация като Лисабон или Палма де Майорка – това са само част от всички красиви места, които всеки може да посети изгодно заедно с любимия си човек.

Кетъринг

Всеки гост на „България Еър“ има възможност да се възползва и от допълнителни услуги, с които празникът на влюбените ще започне още по време на полета. В цената на всички самолетни билети, са включени 1 бр. ръчен багаж до 10 кг, 1 дамска чанта/лаптоп, вкусен кетъринг на борда, както и безплатен check-in.

Екскурзии

Туроператори пък предлагат десетки места, които са се посетят за празника на влюбените. Част от тях са в България, но и има такива и до екзотични дестинации. Така например в момента има оферти за карнавала във Венеция. Цената е 475 лева и включва самолетен билет, три нощувки със закуски. Така за двама сумата набъбва на 950 лева.

1600 лева на човек пък струва екскурзия до Шри Ланка. В цената е включен билетът за самолет, сафари и 6 нощувки със закуски в пет звезден хотел. Има и редица предложения за пътувания в страната в планински и спа курорти.