0

В разгара на отпуските и летните почивки заделените средства никога не сa излишни, особено ако могат да бъдат спестени бързо и лесно, и то само с едно пазаруване. До края на юли всички клиенти на Lidl могат да открият над 50 висококачествени хранителни и нехранителни продукта от разнообразни категории с до 50% намаление на цената. Акцията “Lidl сваля цените” е валидна за всички 129 магазина на веригата в страната и отразява ангажимента на компанията да продължава да помага за облекчаване на бюджета на домакинствата, като въвежда разнообразни начини за спестяване.

За тази цел избрахме 10 предложения от Lidl, с които може да спестите близо 20 лв. само с едно пазаруване.

Част от продуктите с най-голямо намаление от 50% през този месец са: плодово кисело мляко 400 г на цена 1,29 лв., баница със сирене в опаковка от 140 г на цена 0,84 лв. вместо 1,69 лв. и кренвирши с пуешко месо в опаковка от 180 г за 2,14 лв.

За ежедневното меню у дома през целия юли могат да бъдат открити и пълнозърнести тортили питки с 31% отстъпка на цена 1,99 лв., мортадела в опаковка от 600 г на цена 2,49 лв. вместо 3,69 лв. и 1 килограм саламурено сирене за 17,49 лв. Любителите на сладките изкушения пък ги очакват няколко неустоими предложения като донат с бял шоколад и лешници с 33% намаление и цена 0,99 лв. и ванилов сладолед във фуния с 24% отстъпка за 0,75 лв.

Впечатление от специалната акция на веригата правят и нехранителните предложения като дамски парфюм в различни видове с 50% отстъпка на цена 4,99 лв., както и течен перилен препарат от 5 л, който стига за до 100 изпирания за 25,99 лв. вместо 29,99 лв.

С едно пазаруване и с тези 10 продукта до края на този месец с Lidl ще спестите точно 18,62 лв., а това е само една малка част от множеството намалени предложения, които може да откриете във всички магазини на Lidl в страната. Разгледайте брошурата на веригата и открийте още много достъпни и разнообразни предложения. Не забравяйте да използвате и безплатното приложение Lidl Plus, с което може да спестите допълнително над 100 лв. на месец от общата стойност на пазаруването. Така с правилно планиран бюджет и поставянето в пазарската количка на трайно намалени продукти и такива, които се предлагат със страхотна отстъпка, без да се прави компромис с качеството, имате възможност да оптимизирате семейния бюджет и да заделите повече парични средства за бъдещи летни и морски забавления и повече споделени моменти със семейството.