0

Опит и професионализъм

С 25-годишен опит в сферата на погребалните услуги и над 15 000 погребения и кремации, Траурна Агенция “Небесна” , предлага най-високо качество и ниво на изпълнение на възложените задачи. Компанията е член на световната асоциация “FIAT IFTA”, както и дългогодишен член на съюза на погребалните фирми в България. Фирмата с гордост отбелязва четвърт вековния си юбилей, благодарение на доверието на своите клиенти.

София и Русе

Денонощните екипи в град София и град Русе са на разположение 24 часа в денонощието, за да осигурят навременна подкрепа за семействата в тези трудни моменти на загуба. Офисите можете да намерите на ул. Три Уши 8 в град София и на ул. Буров 16 в град Русе. Служителите на Небесна притежават свидетелства за професионална квалификация по професията “ организатор на траурни обредно - ритуални дейности” и са обучени да се отнасят с уважение и съпричастност, в стремежа си да изготвят цялостна организация за погребение, кремация, транспорт или при поръчка на паметник. 

Траурни Агенции “Небесна”

Прозрачност и достъпност

Всички услуги са ясно описани и цените са напълно прозрачни, без скрити такси. Тази политика е помогнала за изграждането на доверие с клиентите и професионалното развитие на компанията до нивото на което е сега. Служителите на Небесна се отзовават при повикване и поемат абсолютно всичко, включително транспорт на близките от вкъщи до офиса и обратно. Агенцията обслужва цяла България като също така притежава лицензирани хладилни автомобили за транспорт на починали в страната и чужбина, каменоделски цех за изработка на мраморни и гранитни паметници, както и Траурен Дом. Екипите на агенцията разполагат с лекари, при необходимост за издаване на съобщение за смърт в София и Русе, както и абсолютно всичко друго, което може да бъде необходимо при ползване на съответните услуги.