Ц СКА официално представи новия си спортен директор Кристиано Джарета. Италианецът, който в кариерата си е бил директор в няколко клуба от Серия А, поема властта в „Борисовата градина“, като ще е пряк началник на треньора Любослав Пенев.

ЦСКА официално представи новия си спортен директор Кристиано Джарета. Италианецът, който в кариерата си е бил директор в няколко клуба от Серия А, поема властта в „Борисовата градина“, като ще е пряк началник на треньора Любослав Пенев.

Още в първите си часове на „Армията“ Джарета бе категоричен, че този отбор може да постигне сериозни успехи, но трябва да се работи много. Той бе категоричен, че ЦСКА е добре познат в Италия и по света, а съставът ще бъде подсилен до края на трансферния прозорец.

"Много съм щастлив и горд да бъда в най-титулувания клуб в България, който е известен по целия свят, коментира Джарета след подписване на договора си за година и половина. - Затова ще направя всичко възможно да дам на ЦСКА моя опит и подкрепа и съм убеден, че ще успеем да постигнем най-добрия възможен резултат. Намерих в клуба добър колектив, който е готов за надграждане на нивото. Отборът се справя добре, има добър състав, който можем да подсилим. Добри и сериозни момчета са, а това е важно за провеждането на качествени тренировки и мачове. Може да подсилим отбора, но първо трябва да се фокусираме врху играчите, които са тук. Има цел за всеки от тях. За опитните е да останат още няколко сезона, за младите е да се развиват и да осъзнаят, че това е важна стъпка за тях”, обобщи Джарета, който за финал каза „Само ЦСКА“ на български.