0

Р азличен и специален за някои мач очаква ЦСКА 1948 и ЦСКА утре в Бистрица. Не е тайна, че двата клуба са в открита война и нито едните, нито другите, споменават името на своя опонент. Отделно от това феновете на тима от „Българска армия“ ненавиждат отбора от Бистрица повече от големия си враг Левски и Лудогорец, с които заформиха куп битки в последното повече от десетилетие.

Всичко това прави срещата между ЦСКА 1948 и ЦСКА много важна и за ръководителите на двата клуба. Всеки от тях иска победата и дава мило и драго да се стигне до нея. Точно поради тази причината и от Бистрица, и от „Армията“, предлагат рекордни премии за успех в съботния дуел. Факт е, че ЦСКА 1948 разпродаде най-добрите си футболисти, но все пак в състава на Николай Панайтов все още има класа, най-вече в лицето на Педриньо, Карагарен, Дани Наумов и други, които са готови да повишат още повече напрежението около Нестор Ел Маестро. От друга страна пък знаем, че една грешна стъпка в Бистрица ще компрометира още повече шансовете на ЦСКА за титлата. И заради това, и заради да не се повишават градусите сред феновете, шефовете на „армейците“ искат трите точки на всяка цена. Точно заради това те са обещали да дадат страхотни бонуси на своите играчи.

Междувременно феновете на ЦСКА са купили 100 билета за гостуването на ЦСКА 1948 в Бистрица към 10:30 часа на 8 март, информираха от клуба домакин. Гостуващата агитка има на разположение 250 билета, като пропуски се продават до края на работния ден в мрежата на Eventim. Билети в деня на мача за гостуващия сектор няма да бъдат предлагани. В същото време феновете на домакините имат възможност да закупят билети също до края на деня в офиса на клуба, разположен на бул. "Джеймс Баучер" 12. Пропуските в деня на срещата ще бъдат достъпни само за членовете на клуба, които могат да ги закупят от касата на големия паркинг.