0

С лед като от Левски сритаха по кокалчетата бившия си кадър и настоящ капитан на Ботев Пловдив Ивелин Попов, публикувайки две снимки от съботното дерби, на които той откровено дърпа за фланелката Ел Джемили,

и находчиво написаха „Всеки иска фланелка на Левски, не късай, купи си”, „Телеграф” по една случайност намери много по-хард кадър на опит за събличане от същия мач.

На него играещият с №88 нов любимец на „Герена” Марин Петков се опитва да свали екипа точно на Попето, напъвайки го с все сила през дясната му ръка.

Освен фундаменталната снимка на Павел Данев от Startphoto.bg, илюстрирахме темата и с колаж на знаменития плакат на Чичо Сам с лицето на скандалния бивш президент Доналд Тръмп, който сега играе ново дерби за влизане в Белия дом. Актуално е някак.

Иначе срещата на „Колежа”, завършила драматично 1:0 за домакините, бе в събота (5 октомври), но ехото от нея още не заглъхва.

В сряда Гонг.бг публикува кратко интервю с Ивелин Попов пред DIEMA SPORT. В него 36-годишният нападател тънко иронизира целокупните изказвания от „Герена”, без да му споменава имена, за  това кой ще стане шампион.

„Има си много фаворити за титлата. Ние ще се борим да не изпаднем”, небрежно заявява Попето.