0

А гитката на Ботев Враца обяви, че няма да подкрепя любимците си в последните 3 мача от кампанията. Реакцията е знак към футболистите и бездушната им игра от последните седмици.

"Последните три мача за годината ще бъдат без агитка в знак на протест срещу бездушната игра, показана срещу най-слабите отбори в групата. Призоваваме ръководството и треньора да направят необходимите промени през зимната пауза, а не само да говорят за такива, защото търпението ни е изчерпано. Ще завършим годината като отбора с най-слаба защита и най-слабо нападение.

Недопустимо е играчи получаващи по 5 000 лева на месец да се разхождат по терените, докато ние отделяме от собствените си пари, за да обикаляме цяла България и да наблюдаваме срамните им изпълнения", казаха от фенклуб Ботев Враца завинаги, цитирани от „Конкурент“.

Лошото време днес пък може сериозно да затрудни провеждането на между врачани и Локомотив Пловдив. НИМХ вече издаде оранжев код за днес заради обилни снеговалежи, придружени със силни пориви на вятъра.