0

А лександър Колев изненада всички преди началото на сезона, преминавайки в новака Крумовград, след като договорът му с ЦСКА 1948 изтече. Нападателят и тимът му обаче стартираха ударно, побеждавайки 12-кратния шампион Лудогорец при първия си мач в българския елит, a играчът успя да се разпише в дебюта си за тима от едноименния град. От „Мач Телеграф“ потърсихме Колев, за да сподели впечатленията си за проекта „Крумовград“, очакванията пред отбора и битката в елита на българския футбол.  

- Г-н Колев, какво е настроението в отбора на Крумовград след победата над Лудогорец?

- Настроението е приповдигнато при всички. Нямахме големи очаквания за този мач. Важното бе да играем като отбор и да използваме шансовете, които ще ни се открият. Успяхме да се възползваме и сме щастливи, че победихме Лудогорец. Това дава самочувствие в началото на сезона.

- Успяхте да отбележите в дебюта си. След гола посочихте трибуните, посветихте ли гола на някого?

- Да, на сина ми. Той беше на трибуните. Винаги ми носи късмет и успявам да се разпиша.

- Предстои ви нов тежък мач – гостуване на ЦСКА. Какви са очакванията ви за срещата?

- Доста труден мач ще бъде, както всички през сезона. Доста класен отбор, направил силни трансфери. Пак ще излезем пределно мотивирани и ще се постараем да не загубим мача, играейки отборно. Отново ще се опитаме да се възползваме от възможностите, които ни се открият.

- Има ли поставена конкретна цел пред Крумовград за този сезон?

- Не. Не сме разговаряли на тази тема. Играем мач за мач. Няма конкретни цели да свършим в първата шестица или каквото и да било. Даваме всичко от себе си. Раздаваме се и дано успеем да се представим във възходяща линия.

Какво още каза Алекс Колев четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"