0

Б ившият треньор на ЦСКА Александър Станков сподели мнението си след нулевото равенство срещу Арда. Той заяви и очакванията си за предстоящото гостуване на Етър във Велико Търново и коментира, че нещата не са толкова добре, колкото мнозина си мислят. 

„Нещата не са толкова розови, колкото мнозина си мислят. Някои хора бяха изпаднали в еуфория, но не бива. Виждаме, че при един по-сериозен противник и организиран отбор срещу ЦСКА се виждат много слабости. Не бих казал, че съм толкова изненадан от резултата срещу Арда. Даже трябва да сме доволни от тази точка. Взехме я и с късмет. Арда можеше и да победи. Густаво Бусато спаси отбора.

Второто полувреме играчите на Александър Тунчев имаха отлично положение. Ако го бяха вкарали можеше и да загубим срещата. Не виждам ясно изразен стил на ЦСКА. Няма нужната креативност при изграждането на атаките. Виждам много проблеми. Много шаблонно се атакува и няма разнообразие. Доста проблеми има и тимът не е доминиращ. С малки изключения. Разчита се на моментен проблясък и индивидуалност на играчите“, заяви Станков.

Какво още каза Сашо Станков четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"