0

А лександър Станков добре знае какво е да си старши-треньор на ЦСКА.

От „Мач Телеграф“ потърсихме специалиста, за да коментира назначението на Томислав Стипич като треньор на „червените“.

„Прочетох какво пише за него, но нищо не ми говори като име. Не знам дали се е обмислил добре този ход. Мнението ми е, че когато си добър бизнесмен и ръководиш подобна институция, много важно е кой те съветва. Дай Боже съветът за въпросния господин е бил добър. Нищо не ми говори името му като треньор. Прочетох му визитката, дано е за добро. Виждали сме случаи, при които неизвестни имена поднасят изненади. Предстои да видим какво ще се случи“, заяви Станков.

„Единственият му плюс засега е това, че е балканец. Не искам да съм крайно критичен, за да мога да кажа нещо по-конкретно за него, но общо взето визитката му е постна. За мен визитката му е много постна за треньор на ЦСКА. Не е играл футбол, но и Моуриньо не го е правил, така че да видим какво ще се случи“, добави бившият треньор на „червените“.

Станков изрази мнение, че старши-треньорът на ЦСКА, който и да е той, трябва да бъде наясно какво го очаква.

„Споделям това мнение и отдавна съм го казал. Не знам този човек дали знае къде отива и с какво се захваща. Надявам се да не се получи Ел Маестро сезон 2. Всеки, който идва като треньор на ЦСКА, трябва да знае какво го очаква“, завърши 59-годишният специалист.