0

Б ившият треньор на ЦСКА Александър Станков сподели пред „Мач Телеграф“ вижданията си върху играта на тима. Той посочи грешките и похвали за силната си игра Тобиас Хайнц. 

„Аз съм човек, когото такива моментни проблясъци не могат да заблудят. Не отричам, че имаше проблясък в играта на ЦСКА, но генерално проблемите въобще не са решени в отбора. Берое, въпреки че започна добре сезона, почти никога не може да победи ЦСКА. Не ме заблуждава този резултат. Не виждам да има постоянство и нещо, което да ми подсказва, че нещата тръгват към оправяне.

Поне на този етап. ЦСКА още десет години да играе в Стара Загора с Берое и през десетте години ще спечели. Берое не е мерило спрямо ЦСКА. На мнение съм, че има още много неща, които трябва да видим от чужденците, които са привлечени в отбора. Твърде рано е за оценки. Нищо не сме видели още. Един единствен футболист се отличава и е ясно кой е той. Тобиас Хайнц има профил, качества и потенциал за играч на ЦСКА. Това е човекът. Той доказа, че е подходящ за тима.

Какво още каза Александър Станков четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"