0

Ц СКА е лидер в Първа лига. "Червените" взеха много победи през есента с неособено бляскав футбол, за което си призна и старши треньорът Саша Илич. Това ги качи на върха. След паузата обаче "армейците" играят доста по-добре. Така е от всяка една гледна точка. Момчетата на старши треньора Саша Илич са разнообразни в атака, здрави в защита, гъвкави и креативни в средата на терена, железни тактически и най-важното - винаги имат План "Б", когато нещата се объркат, пише днес в свой анализ вестник „Мач Телеграф“.

ЦСКА е безпощаден от началото на годината. Единствен Локо Пд измъкна точка на "червените", но това стана заради пропуснатата дузпа от Юрген Матай в последната минута.

Да, има мачове, в които ЦСКА отново не блестеше и през 2023 година, но победите в тях се взимаха с тактическа грамотност, класа и План "Б", а не с късмет както беше в някои от срещите през есента.

"Армейците" все още се напасват по работата на Саша Илич и обратното - сърбинът се напасва по кадровия потенциал в съблекалнята. Има обаче една константа, която е желязна от началото на годината. Тя се нарича Брадли де Нойер.

"Лалето" е футболистът под пара в ЦСКА. Той всеки мач е на изключително високо ниво и ако го определим за №1 за "червените" от началото на годината, няма да сгрешим.

Целия анализ четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф".