0

О тпадането от Купата на България остава в историята и вече всички на „Българска армия“ чакат с нетърпение гостуването на Славия.

То трябва да бъде поредната крачка към голямата цел – титлата. Но детайлно преглеждане на двубоя с Черно море от вторник вечер показва някои скърцания в машината на Саша Илич, които треньорът трябва неминуемо да премахне, защото те могат да се окажат решителни в битката с Лудогорец за първото място. 

Изказването на Илиан Илиев, след като той елиминира ЦСКА, определено буди притеснение в „червената“ общност. Тъй като сякаш все повече от треньорите в българския футбол започват да разкриват слабите страни на схемата 3-5-2 или нейната разновидност 3-1-4-2, на която разчита Саша Илич. „Бяхме разучили добре съперника, а ние бяхме дисциплинирани. Имахме и спортен шанс, но работихме за това.

Футболистите се вложиха максимално. Знаем схемата, в която играят ЦСКА, но беше важно да не ги оставяме да изнасят спокойно тримата им защитници. След това стана по-лесно за нас, защото не идваха топки за техните атакуващи футболисти. Изпълнихме това, което бяхме замислили“, бяха думите на Илиев.

Целия анализ четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"