0

Т имът на Хебър е сред приятните изненади за сезона. Отборът, предвождан от Любослав Пенев, се намира в средата на класирането. От началото на първенството в първенството загуби само срещу първите два състава в класирането – Локомотив Пловдив и Черно море, а срещу ЦСКА и ЦСКА 1948 постигна равенства. Сега пред четата на Ел Голеадор предстои ново голямо изпитание в лицето на доскорошния европейски участник Левски.   Преди двубоя, пред „Мач Телеграф“ говори един от новите играчи в тима – Ангел Бастунов, пристигнал под наем от ЦСКА 1948.

„Мачът с Левски е като всеки друг мач. Очакванията ми са да се представим добре и да победим“, започна халфът. По думите му отборът от Пазарджик има с какво да изненада именития си съперник. „Може би ще имаме малко предимство предвид факта, че Левски имаше европейски мач в Лигата на конференциите и се очаква да са по-изморени. 

Другото ни силно качество е колективът. Духът в съблекалнята е на много високо ниво. Надявам се на един добър мач и три точки“, добави по темата „Левски-Хебър“ Бастунов. Присъствието на Любослав Пенев в Хебър е ключово за доброто представяне на клуба от началото на сезона, категоричен е атакуващият футболист. „Той ни дава спокойствие, самочувствие, увереност, за да се представяме добре на терена и да играем добре“.


„Нямаме конкретна цел. Както гласи клишето – играем мач за мач. 

Какво още каза Бастунов разберете в днешния брой на Мач Телеграф