0

Б ившият треньор на ЦСКА Ангел Червенков сподели пред „Мач Телеграф“ мнението си за равенството на тима с Хебър – 0:0. Той заяви, че според него отбора ще достигне оптимална форма след около два месеца.

„Играта не беше тази, която очакваха феновете, треньорите и ръководството с оглед на амбициите на отбора. Този резултат генерално погледнато е лошо начало. Видях, че ЦСКА изпитваше затруднения пред вратата на противника, когато трябваше да бъде малко по-агресивен и по-динамичен. Там не се получаваха нещата.

Разбира се, играчите на Хебър се защитаваха добре. ЦСКА трябваше да се подготви по-добре за този мач. Видя се, че това не е основния отбора на „червените“. Има неща, които тепърва ще се изграждат. Това предстои да се случи. Новите попълнения Естрада и Фаетон още не са на нужното оптимално ниво. Имаха ситуации, в които можеха да отбележат, но не успяха. В дефанзивен план основните фигури центъра на защитата отсъстват.

В средата на терена ЦСКА превъзхождаше противника и контролираше топката, но пред вратата на Хебър чистите голови ситуации не бяха много. Има върху какво да се работи", коментира Ангел Червенков.

Какво още каза специалистът четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"