0

З ащитникът на България Валентин Антов заяви след загубата от Черна гора, че всички в отбора са много разочаровани. Той подчерта, че не им е достигнала класа.

„Много сме разочаровани всички. Надявахме се да започнем по-позитивно тези квалификации“, започна Антов.

„Черна гора тактически застана умно. Бяха подготвени как да ни пресират. Не ни достигна класа, за да създадем повече голови положения или търпение, за да пробием, да задържаме повече топката.“

„Направихме доста грешки в началото на атаките ни. Липсваше ни и късмет, защото накрая изчистиха от голлинията, а ние не успяхме“, добави той.

„Днес ще сме разочаровани. Утре започваме пак да работим. Задължително трябва да вдигнем нивото, да играем с по-голямо самочувствие и да докажем, че може да се борим в евроквалификациите.“

„Схемата ни е добре позната на повечето. Тренираме при нея и знаехме какво трябва да покажем. Трябва да покажем повече класа“, каза още Антов.

Вратарят на националния отбор Даниел Наумов заяви след поражението от Черна гора с 0:1, че трудно се говори след загубата, но отборът няма време да мисли за нея, а вече започва да мисли за следващия мач. "Лъвовете" гостуват на Унгария в понеделник, 27 март. 

"Трудно се говори след тази загуба. Трябваше да спечелим мача. Антон Недялков липсваше на отбора, което го казвам като факт, а не като оправдание. Оправдания пред националния отбор няма. Продължаваме по нашия път. Благодаря на хората, които дойдоха да ни подкрепят. Дано да дойдат и на следващия мач, защото националният отбор продължава по своя път и се развиваме", каза Наумов.