0

А рда гледа все по-смело към баража за Лигата на конференциите, след като победи с 3:1 Локо Сф в „Надежда“.

Отборът на Александър Тунчев започна ударно срещата, като поведе в резултата още в 6-ата минута. Тогава Иван Тилев центрира перфектно от пряк свободен удар, като в наказателното поле Алекс Петков надскочи всички от Локо Сф и с глава прати топката в долния ляв ъгъл на вратата, пазена от Бабукар Гай. 
След половин час игра Красимир Милошев получи топката и комбинира с Давид Малембана, който не се поколеба и стреля от над 30 метра, но топката мина над вратата на Анатолий Господинов. 

В 37-ата минута Димо Бакалов тръгна но пробив, но Илия Юруков му отне топката. Последва бърза контраатака, при която Юруков с дълъг пас намери Преслав Боруков на дясното крило. Деветката на гостите нахлу в наказателното поле, финтира играч на Локо Сф и върна топката към връхлитащия в наказателното поле Светослав Ковачев, който елегантно и с добре насочен удар прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Гай. 

Арда победи Локо Сф с 3:1

 Арда победи Локо Сф с 3:1

В 56-ата минута „железничарите“ получиха ъглов удар вдясно от вратата на Арда. Антонио Вутов центрира, а Алан Диас надскочи бранителите на Арда и с глава порази мрежата на Господинов. 

Минута преди края на редовното време Арда можеше да си реши мача, като Ковачев проби отляво и подаде към Станислав Иванов, чийто удар бе спасен от Гай. Топката остана в близост до наказателното поле, но първо Ел Мами Тетах, а след това и Иван Коконов не успяха да пратят топката в мрежата. 
В 90-ата минута обаче, Арда вкара трети гол, като точен бе Ласана Ндиайе, който нямаше как да пропусне сам срещу Гай.