0

Т реньорът на Добруджа Атанас Атанасов сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за мача срещу ЦСКА за Купата на България. Той разкри кое е единственото нещо, което го притеснява и заяви, че не вярва „червените“ да подценят този двубой.

„Ще бъде труден мача с ЦСКА. Ние ще дадем всичко от себе си. И двата отбора ще имат шансове, но въпросът е - кой ще се възползва от тях. Ние подхождаме с уважение към всеки един съперник. ЦСКА е марка и добър отбор. Ние ще с цялото си желание и воля ще се опитаме да продължим напред за Купата на България. Това е нормално. Изправяме се срещу отбор от Първа лига със скъпа селекция и силни играчи. Мисля, че нашите играчи могат да им се противопоставят. Надявам се да стане един добър мач и да зарадваме нашите фенове с добра игра и дай Боже с победа.

Не ми се вярва да ни подценят. Особено в състоянието, в което се намират. Те ще се хвърлят за Купата, защото това им е шансът за трофей. В шампионата изостават доста от лидерите. Купата мисля, че ще им е приоритет. Няма как да говорим за подценяване. Единственото, което ме притеснява е нашите играчи да не прегорят от желанието, което е обзело всички. Ще вземем мерки футболистите да бъдат в добро състояние. Запознати сме със силните и слабите страни на ЦСКА. Анализирали сме тяхната игра. Ние трябва да се възползваме от слабите им страни и да ограничим силните им. Искам да играем освободено. Във всеки един мач сме амбицирани за победата. Този двубой, ако го спечелим, отзвука ще е много голям. Срещу ЦСКА ще излезем в оптимален състав и ще гоним успех“, заяви той.

„Беше важно да спечелим срещу Локо ГО. Имахме пълен игрови превес в срещата. Въпрос на време беше да отбележим. Направихме доста пропуски. В предните мачове не бяха толкова. Като цяло играхме на доста високо ниво. В един мач всичко се случва, но в крайна сметка успяхме да го вземем с 1:0 и това е най-важно“, завърши Атанасов.