0

"Имахме проблеми в задържането на топката. Закъснявахме да дадем широчина на атаката. До гола планът ни беше изпълнен сто процента. Липсата на концентрация веднага след началото на второто полувреме ни костваше победата", заяви треньорът на Крумовград Атанас Рибарски след 1:1 с ЦСКА 1948. 

"Всяка една точка е важна. Радва ме, че започнахме да отбелязваме голове и да създаваме ситуации. Хубаво е, че сега идва прекъсване за мачовете на националните отбори. Има някои неща, които трябва да изчистим и се надявам след паузата отборът да изглежда по-добре", допълни той. 

"Първите десет минути не започнахме с необходимата концентрация. След това взехме тотално контрола върху срещата. Имахме не малко чисти ситуации да отбележим гол. Две от тях са сами срещу вратаря. Като не вкарваме такива положения, трудно ще се поздравяваме с успех. Мисля, че това бе ключово в днешния двубой, защото имахме контрол и единственото, което не ни достигаше, беше да реализираме поне една от няколкото чисти възможности", коментира пък треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев. 

"Всяка една ситуация е ключова. Хубаво е, че след гола не наведохме глави и реагирахме адекватно. Трябва да вкарваме положенията си. На всеки се случва да пропусне веднъж, но не е добре, когато ситуациите са два или три. Трудно се побеждава, когато не вкарваш положения като тези", завърши той.