0

Бившият играч на Левски Емил Ангелов сподели пред „Мач Телеграф“ впечатленията си от победата на „сините“ над Хебър в Пазарджик с 1:0. Той коментира представянето на новите попълнения и заяви, че ако нещата продължат да се развиват в правилна посока отбора може да се вкопчи в битката за титлата.

„С Хебър не беше никак лесна срещата. В Пазарджик много отбори ще изпитат трудности. Начело с Любо Пенев отбора играе силно. Той има изисквания, които трябва да се спазват и принципи, които поддържа. Тази победа е много важна за Левски. Някои хора могат да си мисля, че рутинна, но това съвсем не е така. Те ще създадат много неприятности на голяма част от отборите. Левски игра силно и заслужено победи. Според мен това беше закономерна победа. Сега предстои друг важен двубой за „сините“. На мнение съм, че Левски е по-добър отбор от Крумовград и трябва да спечели. Уважавам много отбора на Крумовград, но на „Герена“ съм на мнение, че момчетата на Николай Костов ще надделеят. Ще е хубаво стадиона да е отново пълен и да се подкрепят играчите“, започна Ангелов.

„Крумовград показват добри игри от началото на полусезона. В нападение са много остри и имат един силен централен нападател в лицето на Алекс Колев. Той няма да бъде на разположение на Станислав Генчев. Мога да кажа, че е много опасен футболист, но и другите момчета не бива да бъдат подценявани. Реално Левски е с една класа пред тях. Доволен съм от представянето на новите попълнения. Фабио Лима ще се превърне в един от факторите. Той ми харесва и притежава добра техника. Мисля, че дори може да е една идея по-добър от Уелтън. Но те са различни футболисти. Интересни качества притежава. Лима вкара хубави попадения и това е плюс за него. Сега може повече да се отпусне, за да покаже качествата си и да разгърне потенциала си. Карлос Охене също се включва добре към момента. Настигаме и тези пред нас и вече сме на четири точки от ЦСКА. Трябва да играят мач за мач и това е най-разумното. Всяка победа е важна и мисля, че ако всичко върви по нормален начин може да изпреварим „червените“, а защо не да се намесим в битката за титлата“, завърши Бабангида.

ПЕТЪР-ДЕЛЯН ИВАНОВ