0

С лавия ще има нов треньор, ако „белите“ загубят домакинството си на ЦСКА 1948, което е другия понеделник от 21:15 часа. Причината са не само слабите резултати на най-стария столичен клуб, ами и ужасната игра. Феновете на Славия вече заливат с критики Хосе Мари Бакеро, а думите му след тежкото поражение с 0:3 от Берое, че това бил най-добрият мач на неговия отбор, са прелели чашата.

Като цяло назначението на испанския ветеран беше голям риск, защото той не беше старши треньор близо 10 години. През този период той работеше в академията на Барселона – Ла Масия и съдейства за трансфера на Мартин Георгиев на „Камп Ноу“. Към днешна дата и двамата са в „Овча купел“. Бакеро започна с измъчен успех над Етър, а след това отборът му падна от Ботев Вр. Хиксът с ЦСКА на „Армията“ върна усмивките в „белия“ лагер, но последвалите тежки загуби от Черно море (1:5) и Берое (0:3), поставиха на карта бъдещето на Бакеро.

Напрежението в Славия се видя нагледно и в Стара Загора, когато на терена се скараха Галин Иванов и Ерол Дост и само намесата на техните съотборници предотврати нещо по-сериозно.