0

С тарши треньорът на Локомотив София Красимир Балъков поздрави футболистите си след успеха с 3:0 над Берое в Стара Загора и запазване на мястото на тима в елита.

„Дойдоха положенията и в най-подходящото време вкарахме първи гол, за да се успокои мачът. След това отбелязахме втори, 2:0 е резултат, който може да се обърне в двете посоки. Момчетата се вложиха във второто полувреме и с третия гол затворихме мача“, коментира Красимир Балъков.

„Искам да похваля всички в този клуб. Първо собственика Иван Василев, който е истински локомотивец. Нека тази победа да бъде за него и за феновете. Както и за тези, които дойдоха до Стара Загора, както и за тези, които не идват на мачовете. Призовавам за обединение в Локомотив София. Похвала и за футболистите, защото са с качества и за два дена разбраха какво искам“, каза още той.

„Давам почивка на футболистите утре, след това ще се възстановим и последния мач ще го изиграем като всички други. Етър, въпреки че изпадна, игра коректно и лоялно, аз съм от Велико Търново и ги поздравявам“, завърши Балъков.

Колегата му в Берое Хосе Луис Ачиари е на мнение, че футболистите му не са били концентрирани на 100%, а когато това не се случва, отборът му не се справя. Аржентинският специалист отчете две грешки, довели до гол за Локомотив.

„Влязохме разконцентрирани. Ние сме отбор, който ако не излезе на 100%, не ни се получава. Изпълнихме своята цел. Направихме добър мач срещу Хебър, но днес допуснахме два гола от неконцентрираност. Наши грешки ни струваха този мач. Допуснахме две грешки, от които паднаха голове“, сподели Ачиари.